The Truth Be Told

Find your truth - Face your truth - Speak your truth - Be your truth.

onsdag, mars 15, 2006

Nye studier avslører at livet kan være fatalt


Spennende nye studier fra forskere avslører at livet i seg selv faktisk kan være fatalt. Gjennom flere år har man forsket på denne teorien som før kun var ansett som en myte. En rekke forskere stiller seg dog kritiske til studiene, og mener at det av rapporten ikke fremstilles nok beviser som støtter opp om denne nye, sjokkerende teorien som kan endre vårt samfunn og levemåte totalt.

Lenge har vi bekymret oss for sykdommer, epidemier, den globale oppvarmingen og illsinte terrorister, men disse særdeles høyt respekterte forskerne som har utført studiene, bekrefter at vår største trussel faktisk kan være livet selv. Det har blitt brukt millioner av kroner og masse arbeidskraft, og det statsfinansierte instituttet har endelig kommet frem til denne nye teorien, som har satt vår verdens smarteste hjerner i kok.

- Det har seg faktisk slik at vi gjennom grundige undersøkelser, har funnet ut at nærmest 93.5% av menneskene som har levd på denne planeten, faktisk har dødd som et resultat av livet, sier professor Gustafson, som fortsatt ikke har roet seg ned etter disse skremmende testresultatene. - Vi står ovenfor noe som kan være tidenes oppdagelse, og det er er en tøff sannhet som vi bare må prøve å se i øynene, fortsetter han.

Til tross for at det finnes noen skeptikere til denne særdeles oppsiktsvekkende teorien, har mange av planetens mest anerkjente forskere faktisk bekreftet at dette er en skremmende troverdig og grundig utført forskning. - I vår konklusjon har vi rett og slett kommet frem til at livet i seg selv faktisk kan være dødelig, forteller Gustafson. Allikevel oppfordrer han folk til å holde seg rolige, og forsikrer at det enda ikke er noen grunn til å skape en verdensomfattende panikk.